Katso Villagereiden tarinat Village Co-Living  YouTube kanavalta .

Katso Villagereiden tarinat Village Co-Living YouTube kanavalta.

English version

Yhteisöasuminen tarkoittaa eri asioita eri ihmisille. Jollekin tulee mieleen edelläkävijäyhteisöt, toiselle Frendit -sarjan yhteiselo ja kolmannelle opiskeluaikojen kämppis, josta myöhemmin tuli läheinen ystävä. Tarinoita on yhtä paljon kuin kimppa-asujia. Mistä tiedät sopiiko yhteisöllinen asuminen sinulle?

Village Co-Living -kohteessa asuva voi olla henkilö…

…joka saa konkreettista hyötyä asumisyhteisöstä
…joka tarvitsee edullisen asumispaikan
…jonka elämä on muutoksessa
…joka hyötyy asumisen ja muun elämän esim. työn ja harrastuksien yhdistämisestä
…joka haluaa asua kestävien arvojen mukaisesti
…joka haluaa osallistua asuinpaikan suunnittelun ja yhteisön päätöksentekoon

Village Co-Living -kohteessa asuvat esim…

…perheet (esim. uusperheet ja yksinhuoltajat)
…työntekijät
…työttömät
…seniorit
…yrittäjät
…opiskelijat

Arvostatko edullista vuokraa, yhteisön tukea arjessa (esim. lastenhoito, seniorituki, päivittäiset askareet) ja mahdollisuutta vaikuttaa yhteisön päätöksentekoon? Etkö kuitenkaan lähtökohtaisesti ole kiinnostunut asunnon omistamisesta vaan haluat sijoittaa ylimääräisen rahan muuhun esim. yrittämiseen, harrastuksiin ja matkustamiseen? Haluatko oman rauhallisen yksityistilan ja sen lisäksi mahdollisuuden käyttää yhteisön tarpeen pohjalta suunniteltuja laadukkaita yhteistiloja?

Yhteisöasuminen voi olla juuri oikea ratkaisu sinulle. Tutustu kohteisiin täyttämällä Village kysely.