Kohteet suunnitellaan yhdessä asukasyhteisöjen kanssa. Kuvituskuva.

Kohteet suunnitellaan yhdessä asukasyhteisöjen kanssa. Kuvituskuva.

English version

Veimme jokin aika sitten palvelun tauolle keskittyäksemme kimppakämppä -asujille räätälöityjen kotien rakentamiseen. Työ on tuottanut tulosta ja ensimmäisten co-living -kohteiden suunnittelu on alkanut. Tutustu lisätietoihin ja tule mukaan viemään yhteisöasuminen aivan uudelle tasolle kanssamme.

Vantaan kaupunki on varannut kohteellemme tontin lämminhenkisestä ja urbaanista Puu-Kivistön puutalonaapurustosta. Olemme lisäksi hakemassa tonttia Helsingistä sekä muodostamassa kohteisiin asukasyhteisöjä perustajajäsenten kanssa. Perustajajäsenenä olet etusijalla asukasvalinnassa, pääset vaikuttamaan suunnitteluun, yhteisön muodostukseen ja asumisen päätöksentekoon. Ensimmäisten kohteiden arvioitu aikataulu suunnittelulle ja yhteisönmuodostukselle on 2019-2020 ja sisäänmuutolle 2021-2022.

Olemme lisäksi muodostaneet uusien kumppanien kanssa ensiluokkaisen asiantuntijatiimin. Rakennuttajakumppanina on ensimmäinen euroopanlaajuinen asunto-osuuskunta LiM Living in Metropolises. Suunnittelukumppanimme on Berliinissä, Helsingissä ja Wienissä toimiva tafkaoo architects, jonka kohteita on palkittu mm. kestävästä kehityksestä ja yhteisöllisyydestä. Parhaillaan on käynnissä sisustussuunnittelijakumppanin valinta. Tiimillä on ainutlaatuinen lähestymistapa yhteisöasumisen toteuttamiselle ja samalla globaalien kestävyyshaasteiden ratkaisemiselle. Kerromme näistä lisää tulevissa postauksissa, joista saat tiedon ensimmäisenä rekisteröitymällä blogimme tilaajaksi sivun alalaidassa.

Luodaan yhdessä parhaat Village Co-Living yhteisöt ja kohteet.