Jos haluat aktiivisesti osallistua kehittämiseen, voit liittyä Village-kiinteistökehitysryhmään menemällä osoitteeseen villagecoliving.com ja valitsemalla “Liity mukaan”.

Jos haluat aktiivisesti osallistua kehittämiseen, voit liittyä Village-kiinteistökehitysryhmään menemällä osoitteeseen villagecoliving.com ja valitsemalla “Liity mukaan”.

Yhteisöasumisen matchmakingille on kysyntää ja sen olemme ilolla saaneet todistaa kuluvan talven aikana. Harjoittamamme asuntojen edelleenvuokraus ei kuitenkaan ole osoittautunut oikeaksi tavaksi ratkaista kalliin ja yksinäisen asumisen ongelma. Nykyisellä toimintamallilla emme pysty tarjoamaan tarpeeksi asuntoja hakijoillemme.

Tarkastamme suuntaa ja keskitymme jatkossa yhteisöasumiseen räätälöityjen hankkeiden kehittämiseen ja sitä kautta yhteiskotien rakentamiseen. Näin hyödynnämme kerättyä asiakasymmärrystä sekä Villagen taustalla olevan rakennusliike Firan osaamista parhaalla mahdollisella tavalla. Suunnanmuutoksen tavoitteena on ratkaista yhteisaösumiseen sopivien asuntojen tarjonnan haasteita. Laitamme toistaiseksi Villagen henkilökohtaisen matchmaking-palvelun tauolle jatkaaksemme Firan kanssa Village-kiinteistökonseptin kehittämistä. Uudesta suunnasta on informoitu henkilökohtaisesti kaikille hakijoille sekä jo muodostetuille yhteisöille, joiden kanssa sovitaan tarvittavat toimenpiteet tapauskohtaisesti. Seuraava askel on Village-seuraajien sekä parhaiden kiinteistösijoittajien mukaan saaminen. Sen jälkeen tavoitteena on toteuttaa maailmanluokan yhteisöasumiskohteita.

Jo rekisteröityneenä Village-asunnonhakijana olet automaattisesti mukana postituslistalla, jossa tiedotamme Village-kiinteistökonseptin edistymisestä (jos olet antanut luvan lähettää päivityksiä Villagesta). Jos et ole rekisteröitynyt hakija, mutta haluat aktiivisesti osallistua kehittämiseen, voit liittyä Village-kiinteistökehitysryhmään menemällä osoitteeseen villagecoliving.com ja valitsemalla “Liity mukaan”.

Haluamme mahdollistaa merkityksellisen ja laadukkaan kaupunkiasumisen yhteisöasujille. Tavoitteemme on luoda uudet markkinat yhteisöasumiselle ja pitkällä tähtäimellä tehdä yhteisöasumisesta halutuin asumismuoto. Ole mukana luomassa yhteisöasumisesta ilmiö meidän kanssa – olemme vasta aloittamassa.

Kyläterveisin,
Village-tiimi

Lisätietoja:
+358 (0) 40 518 2518