Arto halusi kehittää palvelun, jossa ihmiset löytäisivät toisensa ja asunnot.

"Mä rupesin etsimään asuntoa mulle ja mun tyttärelleni. Mietin pitääkö meidän muuttaa kahdestaan pieneen kämppään. Se ei kuulostanut kauhean kivalta vaihtoehdolta.

Sitten mä rupesin etsimään isoimpia mahdollisia vuokra-asuntoja Helsingistä siinä mielessä, että mä saisin rakennettua kimppakämpän. Monet rupesivat kiinnostumaan, että voiko tällä tavalla asua ja mitä se vaatii.

Nyt täällä on mieletön määrä sakkia, jotka etsivät uudenlaista kotia. On tosi paljon asuntoja, jotka ovat tyhjillään koska isot kämpät eivät mene kaupaksi.

Ja sitten mä lähdin etsimään jotakin kaveria tähän, koska enhän mä yksin pysty tämmöstä tekemään. Ja sitten siihen löytyi yksi firma, jolla oli aika samantyyppisiä suunnitelmia tai ideoita, ja sen nimi on Fira.

Firan kundien kanssa ruvettiin miettimään tätä, ja pitäisi kehittää jotain sellaista, jossa ihmiset löytäisivät toisiaan ja löytäisivät myös ne asunnot. Kuka tahansa voi hakea asunnon, kertoa mitä haluaa, ja sitten me esittelemme uusia kämppiksiä.

Ihmisiä, kenen kanssa voisi asua, ja sitten etsimme ne asunnot. Niitä riittää.

Tässä ollaan, ja nyt me olemme aika pian julkistamassa tällainen palvelu, jossa tämä kaikki on ihan mahdollista."