Palvelupaketti.png
Palvelupaketti2.png

Kustannus vain 4% vuokrasta

Veloitamme palvelumaksuna 4 % vuokrasta. Määrittelemme kanssasi vuokran ottaen huomioon tuottotavoitteet, alueellisen vuokratason ja asunnon vuokrattavuuden.

Luotettava päävuokralainen

Village-palvelua ylläpitävä Fira Hive Oy toimii asunnoissa päävuokralaisena. Vuokraamme huoneet edelleen luotettaville henkilöille. Otamme vastuun huoneiston kunnosta ja vuokran maksusta vuokranantajalle. Voit halutessasi ja Village-perustuslain puitteissa vaikuttaa minkälaisia asukkaita asuntoon otetaan.


Minimoi riskit  ja vaivannäkö

Village-vuokranantajapalvelu tarjoaa täyden palvelun asuntovarallisuuden hallintaa. Kauttamme asuntosi vuokraaminen on helpompaa kuin koskaan. Luotettavalla ammattilaistiimillämme on taito löytää parhaat vuokralaiset nopeasti, tahto pitää asunto kunnossa ja aikaa huolehtia asioinnista vuokralaisten kanssa.

Miten Village toimii?

Teemme asunnostasi vuokrasopimuksen määräaikaisena vuodeksi ja siitä eteenpäin toistaiseksi voimassa olevana. Hoidamme asunnon jälleenvuokraamisen yhteisöllisyyttä ja laadukasta asumista arvostaville vuokralaisille, joiden taustat ovat kunnossa. Keräämme kootusti vuokrat vuokralaisiltamme ja varmistamme, että kaikki on hyvin vuokra-asunnossa.

Village asuntosijoittajalle

Village-sijoittajapalvelu auttaa saamaan kilpailukykyistä tuottoa varallisuudellesi  ? mahdollisimman vaivattomasti. Verkostoissamme on lukuisia myynnissä olevia isoja asuntoja, jotka tuottavat vuokratuloja omistajilleen. Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään portfolioosi asuntorahastoja paremmin tuottavan asunnon.


Miksi vuokrata yhteisölle?

Yhteisöllisen asumisen mielikuvat liittyvät usein opiskeluaikojen sotkuisiin soluasuntoihin tai 70-luvun kommuuneihin. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet, ja aikuisten muodostavat yhteiskodit ovat varteenotettava vaihtoehto yhä useammalle. Samoin moni vuokranantaja on muuttanut käsitystään asumisyhteisöistä huomattuaan yhteisöasuntojen tuottavuuden sekä asunnon vähäisempään kulumiseen liittyvät tekijät.


Vapautuuko teiltä huone?

Autamme myös olemassa olevia yhteisöjä löytämään uusia alivuokralaisia. Kertokaa millaista ihmistä haette ja minkälainen on kotinne, niin esittelemme juuri teille sopivia vaihtoehtoja, joista valita seuraava alivuokralainen.


Katso myös Village-yhteisöjen Hyvät asumistavat, Käyttöehdot, Syrjinnänvastainen käytäntö, Maksuja koskevat ehdot, Yksityisyydensuoja


Kiinnostuitko?