Eetu 005.jpg
Fira-References-2016-Mäkitorpantie-005.jpg
Village Viestinta.jpg
Eetu 005.jpg

Miten toimii?


Palvelu asukkaalle

 

SCROLL DOWN

Miten toimii?


Palvelu asukkaalle

 

Tell us what you want-01.png

Miten haluaisit asua?

Vastaa kyselyyn ja kerro asumistoiveesi. Me etsimme sen perusteella sinulle sopivia asuntoja ja asuinkumppaneita. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti, eikä niitä julkaista muiden nähtäväksi, jollet et itse halua.


Valitse sopivin koti ja kämppikset

Seuraavaksi saat omiin toiveisiin perustuvia ehdotuksia ihmisistä ja asunnoista. Jos ehdottamamme porukka ja asunto ovat mielestäsi lupaavia, voit ilmoittautua näyttöön. Näytössä tutustutte ensin toisiinne ja sen jälkeen asuntoon, jonka jälkeen on mahdollisuus tehdä vuokrasopimus. Jos ehdotus ei tunnu oikealta, voit milloin tahansa hylätä sen ja tarjoamme sinulle uutta ratkaisua.


Muuta kotiin

Vuokrasopimuksen tekemisen jälkeen olet valmis muuttamaan uuteen kotiin. Me autamme sinua ja tulevia asuintovereitasi kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa. Voit lukea käytännönjärjestelyiden yksityiskohdista Usein kysyttyä osiosta.


Tutustu asiakaskokemukseen lataamalla Village-sarjakuva täältä.


Katso myös Village-yhteisöjen Hyvät asumistavat, Käyttöehdot, Syrjinnänvastainen käytäntö, Maksuja koskevat ehdot, Yksityisyydensuoja

Fira-References-2016-Mäkitorpantie-005.jpg

Kodit


Kodit

Kodit


Kodit

Onko sinulle oleellista laadukas ja tilava keittiö, hyvä kisastudio, valoisa työtila vai rauhallinen makuuhuone? Kauttamme löydät parhaat yhteisasumiseen sopivat asunnot. Kehitämme minkä tahansa suurikokoisen tilan yhteisasumiseen sopivaksi.

Village Viestinta.jpg

Asukasviestintä


Asukasviestintä

Asukasviestintä


Asukasviestintä

Viestimme kanssasi ensisijaisesti WhatsAppilla. Oleellinen osa viestintää on näyttöjen yhteydessä järjestettävät tapaamiset, joissa pääset tutustumaan muihin asukkaisiin ja meihin Village-tiimiin. Voit olla yhteydessä meihin milloin tahansa. Lupaamme vastata mahdollisimman pian ja löytää ratkaisun yhdessä sinun kanssa.

WhatsAppilla/puhelimitse: 040 518 2518

Sähköpostilla: joakim.breitenstein@fira.fi