Parallax.png
Parallax (1).png
Parallax (3).png
Parallax (5).png
Parallax.png

Co-Living


MIKÄ CO-LIVING?

SCROLL DOWN

Co-Living


MIKÄ CO-LIVING?

Kaupungissa asuminen on kallista ja yksinäistä. Autamme sinua löytämään sopivan yhteisön, jossa pääset vaikuttamaan asumisen päätöksentekoon sekä nauttimaan edullisesta vuokrasta, laadukkaista tiloista ja yhteisön tuesta arjessa.

Parallax (1).png

Villagers


OLETKO SINÄ VILLAGER?

Villagers


OLETKO SINÄ VILLAGER?

Autamme sinkkuja, perheitä, yksinhuoltajia, yrittäjiä, opiskelijoita, senioreita ja kaikkia, jotka haluavat asua kaupungissa edullisesti, laadukkaasti ja kestävien arvojen mukaisesti.

Autamme sinua, joka olet uuden elämäntilanteen edessä tai muuten saat konkreettista hyötyä yhteisöstä esimerkiksi lastenhoitoavun tai asumisen ja työn yhdistämisen kautta.

Autamme myös olemassa olevia yhteisöjä esimerkiksi yksinhuoltaja-, opiskelija- ja senioriryhmiä kehittämään itselleen asuinpaikan.

Et ensisijaisesti ole kiinnostunut asunnon omistamisesta vaan haluat omistusasumisen vaikutusmadollisuudet vuokra-asumisen vapauksilla. Sijoitat ylimääräisen rahan muuhun kuin asumiseen esimerkiksi vapaa-aikaan tai luovan projektisi toteuttamiseen.

Tutustu Villagereiden tarinoihin täällä ja luo omasi täällä.

Parallax (3).png

Spaces


YHTEIS- JA YKSITYISTILAT

Spaces


YHTEIS- JA YKSITYISTILAT

Laadukkaisiin yhteistiloihin ja kompakteihin yksityistiloihin perustuva tilakonsepti mahdollistaa edullisen ja laadukkaan asumisen. Tilat suunnitellaan yhdessä yhteisön kanssa. Mitä aiemmin liityt mukaan, sitä enemmän pääset vaikuttamaan suunnitteluun.

Parallax (5).png

References


KANSAINVÄLISIÄ ESIMERKKEJÄ

References


KANSAINVÄLISIÄ ESIMERKKEJÄ

Co-Living, eli yhteisöasuminen on yleistymässä. Esimerkiksi Keski-Euroopassa, Iso-Britanniassa sekä Yhdysvalloissa on useita menestyksekkäitä toteutuksia. Alla esitetyt hankkeet eivät ole Villagen omia hankkeita vaan kansainvälisiä esimerkkejä, joissa on osittain samoja piirteitä kuin mitä on Villagessa.

 

Nettelbeckplatz,

Berliini

Yhteisöasumiskohde Berliinissä. Toteuttajayhteisössä mm. Villagen kumppanit Living in Metropolises LiM ja tafkaoo architects. Voittanut useita palkintoja mm. Berliinin kaupungin innovaatiopalkinnon sekä European Responsible Housing Award palkinnon “yhteisön luojat” kategoriassa.

Wohnprojekt Wien, Wien

N. 70 henkilön asukasyhteisön itselleen rakennuttama kohde, jossa asukkaat ovat sitoutuneet kestävien arvojen mukaiseen asumiseen ja työskentelyyn monikultuurisessa ja monisukupolvisessa yhteisössä.

Seestern Aspern, Wien

27 asuntoa ja runsaasti yhteistilaa sisältävä kohde Wienin Seestadt Apern alueella. Yhteisöön kuuluu kaikenikäisiä luovia ihmisiä, jotka haluavat itse vaikuttaa omaan asumiseen. Yhteisö muodostettiin osallistavassa prosessissa. Kohteen omistus- ja rahoitusjärjestelyt ovat vastaavat kuin Villagen hankkeissa.

600x600px (4).png

The Collective, Iso-Britannia

Lisää tekstiä tähän…

600x600px (4).png

Common, Yhdysvallat

Lisää tekstiä tähän…